Kurssit ja harrastajat

Korson Kaiun pyöräilijöiden yhteislenkit ajetaan torstaisin klo 18.00 Mätäkiven mäellä. Lähtö osoitteesta Vanha Tuusulantie 400 (puomi). Lenkit suuntautuvat maastoon. Lenkeille ovat tervetulleita niin aikuiset kuin vanhemmat juniorit (14-18v), jotka pystyvät ajamaan aikuisten vauhtia. Yhteislenkeille voi osallistua myös seuraan kuulumattomat, mutta jos ajat useimmilla lenkeillä, liitythän seuran jäseneksi!

Keväällä 2024 seuramme järjestää erityisesti naisille suunnattuja yhteislenkkejä, jotka ovat tarkoitettu aloittelijoille, tai vasta vähän ajaneille naisille. Mukaan voi tulla siis hyvin matalla kynnyksellä ja taitotasolla. Kaikki pysyvät mukana, vauhti määräytyy hitaimman mukaan. Lenkillä voidaan myös toiveiden mukaan harjoitella maastoajon perustekniikkaa. Lenkit ovat osa Suomen Pyöräilyn I Love Cycling hanketta. Naisten yhteislenkkien ajankohdat ovat torstait:16.5, 30.5, 6.6 ja 13.6. Lenkit alkavat klo 18.00 ja lähtöpaikka on Korson mätäkiven mäellä. Lähtö osoitteesta Vanha Tuusulantie 400 (puomi). Ilmoittautuminen mukaan naisten yhteislenkeille osoitteeseen noora.k.kanerva@hmail.com .

HUOM! Seura EI ole vakuuttanut yhteislenkeille ja harjoituksiin osallistuneita! Kaikkia osallistujia kehoitetaan huolehtimaan omasta vakuutus turvastaan. Esim ottamalla Fillaripassin. Lisätietoja Suomen Pyöräilyn sivulta: https://pyoraily.fi/suomenpyoraily/lisenssit/

Maastopyöräilyn alkeiskursseja järjestetään harrastajille kysynnän mukaan. Vuodelle 2024 ei järjestetä tällä kertaa naisten maastopyöräkurssia.